Restaurant & Brasserie De Kleine Graaf

Lunchen of dineren, De Kleine Graaf is steeds een originele locatie voor uw culinaire uitstap met familie, vrienden, klanten, collega's of personeel. In De Kleine Graaf kan u steeds rekenen op een warme ontvangst in een gezellige sfeer. De mooie omgeving en het sfeervolle interieur maken van elke lunch of diner steeds een uniek moment.

Op maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 11u00 kan u in onze brasserie of ons restaurant terecht voor een gezellige lunch of diner à la carte. Wij bieden onze gasten een kaart van heerlijke pasta's tot stijlvolle vleesgerechten, visgerechten en desserts, vergezeld door een verfijnde wijnkaart. Voor groepen kan u steeds met ons contact nemen voor een menuvoorstel op maat van uw wensen.

Voor informatie kunt u iedere DONDERDAG tussen 12u00 en 20u00 vrijblijvend langskomen, andere dagen op afspraak. Dit is zonder afspraak. Wij kunnen u dan alle mogelijkheden tonen, de juiste informatie geven, een brochure met alle prijzen overhandigen en eventueel al een datum voor u vastleggen.

Bekijk alvast onze foto albums over de FEESTZAAL, RESTAURANTS en SFEERBEELDENHier kunt u al onze speciale menu's en suggesties terugvinden

Laatste update : 05-10-2017